NK-Logistiikka

NK-Logistiikka - logistiikkaosaaja pohjoisesta

NK-Logistiikka on Rovaniemeläinen perheyritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus kuljettamisesta erityisesti Pohjois-Suomessa.

Suvussamme on aina kuljetettu. Välillä tavaraa, välillä ihmisiä. Viime vuosikymmeninä olemme erikoistuneet tavaraliikenteeseen.

Omistajamme isoisä, Tauno oli Petsamon liikenteen veteraaneja. Pohjoisen alueen erityisolosuhteet ovat siis jo toisen maailmansodan melskeistä meille tuttuja, kun Tauno ajeli rahtia Petsamosta Rovaniemelle.

Nyt Suomi on toisin päin ja liikenne hoidetaan etelästä pohjoiseen. Meiltä löytyy siihen ammattitaito ja kokemus pitkältä ajalta.

Nykyinen omistajamme on toiminut yrittäjänä 20 vuotta ja sitä ennen alan johtotehtävissä yli kymmenen vuotta isossa kuljetusliikkeessä.

Nykyaikaisen ja kehittyvän yrityksemme moottorina on perheyrittäjyyden arvot. 

Meidän sanaan voit luottaa.Tauno Kittilä tauolla Rovaniemen Sahanperällä tulossa Liinahamarin satamasta bensiinikuormassa keväällä 1940.

Me palvelemme

Yrityksessämme henkilökunta on avainasemassa palvelun toimivuudessa, mutta myös yhtiömme johto on lähellä käytäntöä, joka mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuneisiin tarpeisiin ammattitaidolla. 

Ari Kittilä

Toimitusjohtaja

Puh. 050 5021 351
[email protected]

Saana Kittilä

Kuljetusesimies

Puh. 050 5958 480
[email protected]

Pekka Ollila

Työnjohto, Tekninen tuki

Puh. 050 4483 699

 

Saila Vierelä

taloushallinto ja palkat

Puh. 0400 176 477
[email protected]