Kalusto

Nykyaikaista, turvallista & taloudellista kuljetusta

Kalustomme keski-ikä on nuori, josta johtuen se on erinomaisessa käyttökunnossa ja päästöiltään alhaisinta mahdollista. Käytössämme on laatu – ja ympäristöjärjestelmä johon on sitoutunut yrityksen johto ja henkilökunta. Teemme aktiivisesti työtä kestävämpien valintojen eteen. Muun muassa reittien suunnittelussa sekä auto- ja rengasvalinnoissa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys. 

Kalusto

Kalustomme koostuu elintarvikekuljetuksiin soveltuvista kuorma-autoista ja perävaunuyhdistelmistä. Käytössämme on tällä hetkellä 17 täysperävaunuyhdistelmää, 1 jakeluauto ja 2 pakettiautoa. 

Pääsääntöisesti kaikki yksiköt (myös pakettiauto ja jakeluauto) on varustettu lämmönsäätölaittein, takalaitanostimin (perälautanostin) sekä lämpötilanseurantalaittein. Kalusto on terveystarkastusviranomaisten toimesta hyväksytty elintarvikekuljetukseen.

Kaikki ajoneuvot on varustettu tiedonsiirto ja paikannuslaittein, joka mahdollistaa autojen ja kuormien jatkuvan seurannan ja toimitusvarmuuden.

Autoissa on euro 6 päästönormin täyttävät moottorit. Kalusto huolletaan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti yhteistyökorjaamoissa, joka lisää merkittävästi toimitusvarmuutta ja varmistaa turvallisuuden liikenteessä. 

Ulkoinen ympäristö

Kaluston keski-ikä on nuori, josta johtuen se on erinomaisessa käyttökunnossa ja päästöiltään alhaisinta mahdollista. Teemme aktiivisesti työtä kestävämpien valintojen eteen. Muun muassa rengasvalinnassa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys.

Reittisuunnittelussa valitsemme optimaaliset reitit joilla saavutamme korkeat käyttö- ja täyttöasteet. 

Seuraamme ajotapoja ja polttoaineen kulutusta säännöllisesti tietojärjestelmämme avulla. Tämä mahdollistaa alhaisen polttoainekulutuksen ja matalat ympäristöpäästöt. 

Hiilidioksidipäästöt laskemme kuukausittain. 

Sisäinen ympäristö

Kuljettajan hyvä työympäristö ja työhyvinvointi lisäävät liikenneturvallisuutta, jaksamista ja työssä viihtymistä. 

Kuljettajan työympäristö on uudesta kalustosta johtuen ajanmukainen, autot on varustettu makuuohjaamoilla. Pääsääntöisesti autoissa on myös kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. 

Kuljettajamme pitävät aina lakisääteiset tauot.