Lähetti- ja kuriiripalvelut

Paketit ja kirjeet perille nopeasti ja luotettavasti

Pika- ja lähettikuljetukset Rovaniemen kaupungin alueella. Suorat pika- ja lähettikuljetukset koko Suomen alueelle. Pohjoisesta etelään, etelästä pohjoiseen. Nopeasti, luotettavasti ja ympäristö huomioiden.

Meillä kuriiripalvelu tarkoittaa pakettien ja kirjeiden toimittamista eri paikkojen välillä

Lähetti- ja kuriiripalvelu on tarkoitettu vaikka pienille yhden hengen yrityksille yhtä lailla kuin suurille konserneillekin. 

Lähtökohtanamme on erottua muista samankaltaisia palveluita tarjoavista yrityksistä joustavuudella, räätälöinnillä ja asiakaslähtöisellä ajattelutavalla, asiakkaan toiveita ja tarpeita mukaillen. Kuljettajamme vie lähetykset perille sovittua aikataulua ja ohjeita noudattaen. Kuriiripalveluun on mahdollista liittää lähetysten tarkka seuranta, sekä kuittaustieto toimitetusta lähetyksestä.

Paketit, kirjeet, yrityksen sisäinen posti,  lähetti- ja kuriiripalvelua voit hyödyntää säännöllisen aikataulun tai tilauksesi mukaan. Lähettipalvelu liikkuu Rovaniemen alueella aamusta iltaan asti. 

Tunnemme alueen ja tiedämme, millaiset reittivalinnat ovat parhaat lähetyksen kannalta. Voit luottaa huoletta tilauksesi toimituksen meille.

Kilpailuta nykyiset kuljetuksesi ja pyydä meiltä teille kuriiripalvelutarjous joka joustaa, muuntautuu ja toimii. Kauttamme onnistuvat myös lähes kaikki muut erityistoiveita vaativat kuljetukset ympäri Suomen.

Päivystävä kuriiripalvelu

Esimerkiksi varaosakuljetukset varaosien myyjien puolesta. Nopea lähtö, aina tavoitettavissa!

Hinnat alkaen (alv. 0%)

10 km Rovaniemen keskustasta

Maakuntaan ja muualle Suomeen

Hinta kilometreille edestakaisin laskettuna.

Kiireettömissä tapauksissa pyydä tarjous kuriiripalveluista alla olevalla lomakkeella.

Pyydä tarjous kuriiripalveluista